Liity joukkoomme

NestorPartners ry on kokeneiden liikkeenjohtajien ja asiantuntijoiden muodostama yhteisö, jonka tarkoituksena on tarjota heidän osaamistaan yritysjohdon ja yritysten omistajien käyttöön liiketoiminnan kehittämiseksi. Jäseneksi voit liittyä, jos sinulla on pitkäaikainen liikkeenjohdon kokemus tai olet toiminut liikkeenjohdon asiantuntijatehtävissä ja sinulla on halu hyödyntää hankkimaasi liikkeenjohdon kokemusta toimimalla hallituksen jäsenenä, mentorina, yritysjohdon neuvonantajana tai oman erikoisalasi asiantuntijana kansainvälisissä kehityshankkeissa.

Yhdistyksen tarkoituksena on Nestoreiden asiantuntija-ammattitaidon ylläpito ja kehittäminen. Näiden tavoitteiden toteuttamiseksi järjestämme Nestoreille työseminaareja, esitelmätilaisuuksia, työpajoja ja kehityshankkeiden esittelyjä sekä antoisia yritysvierailuja. Näissä tilaisuuksissa Nestorit pääsevät keskenään antoisaan vuorovaikutukseen.

Yhteisön jäsenenä ja osana laajaa verkostoa voit paremmin toimia liikkeenjohdon asiantuntijatehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisissä hankkeissa, sillä NestorPartners tarjoaa aktiivisesti jäsentensä asiantuntijapalveluja yritysten ja muiden yhteisöjen johtohenkilöille. Tämä onkin yhdistyksemme tärkein missio.

Jos katsot, että täytät edellä mainitut jäsenkriteerit, ota ensin yhteys tuntemiisi Nestoreihin ja täytä jäsenhakemus joko netissä tai lähetä cv osoitteeseeen elizabeth.asikainen @ nestorpartners.fi Uudet jäsenet valitaan kahden Nestorin suosituksesta hallituksen yksimielisellä päätöksellä.

Tervetuloa!

NestorPartners ry SÄÄNNÖT

Jäsenhakemus

Jäseneksi voit liittyä, jos sinulla on pitkäaikainen liikkeenjohdon kokemus tai olet toiminut liikkeenjohdon asiantuntijatehtävissä. Tarvitset lisäksi kahden yhdistyksemme jäsenen suositukset.

Toimita vapaamuotoinen jäsenhakemus sähköpostilla osoitteeseen elizabeth.asikainen @ nestorpartners.fi. Mainitse hakemuksessa suosittelijasi nimet sekä liitä viestiin ajan tasalla oleva CV. Voit vaihtoehtoisesti toimittaa jäsenhakemuksen ja CV:n sähköisellä lomakkeella.

Jäsenhakemus